HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

2015. január 16

A Hajdú-Bihar Megyei Gazdasági és Munkaadói Egyesület által létrehozott Innovációs Központ széleskörű funkcionalitásával új lehetőségeket teremt valamennyi érdeklődő vállalat számára. A Központban látható gépészeti technológia bemutatja az épületek hűtésének és fűtésének hatékonyabb, megújuló energiaforrásokon alapuló megoldását. Betekintést enged továbbá a látogatóknak a megújuló energia-felhasználás hatékonyságának megismerésébe és a felhasznált technológiák működés közbeni tanulmányozásába.
Az épületben kialakított laboratórium az épületgépészeti technológiák mérésén túl az épületgépészeti berendezéseken olyan speciális, nagy pontosságú méréseket tesz lehetővé, amelyek országosan kiemelt mérési laborrá teszik a tégláson létrejött Központot.
A Központ a korszerű energiatakarékos energetikai mintarendszerek bemutatásán és energetikai mérések végzésén túl a hatalmas kiállítói térnek, előadó teremnek és az egyéb infrastrukturális szolgáltatásoknak köszönhetően alkalmas helyszín kiállítások, vásárok, valamint szakmai szimpóziumok és konferenciák rendezésére. Mindezeken túl az épületben kialakított különböző helyiségek lehetővé teszik, hogy inkubátorházként is funkcionáljon energetikai vállalkozások számára.

A Központ szolgáltatásairól bővebb információ, érdeklődés a

hajdu.istvan@hajdurt.hu címen, illetve a

06 (52) 582-801 telefonszámon