HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

2015. január 16

A HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nek, mint a HAJDU cégcsoport energiaszolgáltatójának egyre nagyobb problémát jelentett a társaságok megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátása.
A megváltozott, eléggé hektikussá alakult fogyasztási igényt a régi fix teljesítményű kompresszorok csak nagyon magas fajlagos mutatók mellett voltak képesek biztosítani.
A beruházás során letelepítésre került 1 db fix, illetve 1 db frekvenciaszabályozású „Ingersol” csavarkompresszor, így a sűrített levegő kapacitásunk mintegy 500-2600 m3/h  mennyiséggel  nőtt.
A mindenkori sűrített levegő mennyiségi igényének rugalmas kielégítését a kompresszorok autonóm vezérlésére ültetett intelligens, a meglévő SCADA felügyeleti rendszerbe integrált gépcsoport vezérlés biztosítja. A termelt levegő minőségét egyrészt a 4 Co harmatpontú automata „Ingersol” hűtve-szárító, másrészt a megfelelő leválasztó-szűrőegységek garantálják.
A sűrített levegő termelés során keletkezett „hulladék hő” a kompresszorokra illesztett hővisszanyerő egységek segítségével visszaforgatásra kerül a távhő rendszerbe, mellyel jelentős mennyiségű földgáz megtakarítás érhető el. Ennek nagysága a levegőtermelés függvényében elérheti a 150 kW/h teljesítményt is.
A rendszerre telepített felügyelet nem csak az új, hanem a régi kompresszorok vezérlését is ellátja, kiterjesztve így a rugalmasan biztosítható összkapacitás-növelés lehetőségét 4 600 m3/h-ra.
A felügyelet a gépcsoport vezérlése mellet rögzíti, naplózza az üzemelési-termelési paramétereket és egyben a társaságok felé történő számlázáshoz is szolgáltat naprakész információkat.
A beruházás a tervezett határidőre és a tervezett költséghatáron belül kiváló minőségben készült el.
A teljes beruházási költség 36,9 millió Ft volt, mely megtérülése a tényadatok alapján az elvárt időn belül megvalósult.