HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

2013. április 16

NEWS_19aace72d7800e4298d40bee5d94855f.JPG


A HAJDU villamos energia ellátása, hálózata az ötvenes években az akkori elveknek megfelelően lett kiépítve.
Így a speciális 35 kV-os feszültségszinten vételezett villamos energiát egy 35/5/0,4 kV-os úgynevezett kétszeres transzformálással juttatta el a végfelhasználókhoz, az akkori időkben még korszerű elosztórendszerén, mely napjainkra igen elavulttá vált. A transzformálási és hálózati veszteségei ma már az elviselhetetlen 10-11 % -os nagyságot érték el, így a társaság úgy határozott, hogy felújítja a teljes áramhálózatot.

ipari park régi áramhálózatújáépített áramhálózat
régi
új

                            
Az új országos hálózatba is illeszkedő 22/0,4 kV-os feszültségszintre történő áttérés kapcsán a mintegy 205 millió Ft nettó értékű önerős beruházás részeként megújult az ipari parkként működő HAJDU Ipari Centrum belső kb. 3,5 km hosszú 22 kV-os energia vezeték rendszere. Új mai kor követelményeinek megfelelő színvonalú KÖF és KIF (közép-kis feszültség) fogadó állomásai, a beépített kis olajterű, alacsony veszteségű 20/0,4 kV –os transzformátorai és mindezt felügyelő számítógépes rendszere, lehetővé teszi, hogy a villamos energiát a XXI. század szintjén szolgáltassa.
A beruházás nemcsak a veszteségek jelentős (mintegy 80 %-os) csökkenését eredményezi, hanem az E-ON működését is segíti a feszültségszint egységesítésével.
A kivitelezési munkákat a debreceni székhelyű BAUVIV Kft végezte.