HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Eladó ipari telep

A HAJDU Ipari Park több mint 200 ha-os területe ipari övezet, rendezett tulajdonviszonyokkal. A terület földrajzi fekvése igen kedvező, autópályán és vasúton egyaránt könnyen megközelíthető.


A betelepülők részére 30 darab változó nagyságú parcella áll rendelkezésre rugalmas telekalakítási lehetőségek mellett. A minimális teleknagyság: 4000 négyzetméter. A közmű-gerincvezetékek az utak nyomvonalát követve kerültek kiépítésre, ezekre minden egyes betelepülő vállalkozás önállóan, közvetlenül rácsatlakozhat. Az ipari park területén már számos vállalkozás működik.


Az ipari park működtetője, HAJDU Infrastruktúra Zrt., a befektetők letelepítését a mindenkori piaci helyzetnek megfelelően szervezi. Nagyfokú rugalmasságot tanúsítunk, az előzetes koncepciótól az adottságok figyelembe vételével eltérhetünk.


A HAJDU Ipari Park területén kialakított telkek mindegyikén széleskörű közmű- és egyéb kiegészítő szolgáltatások vehetők igénybe. A park többek között saját iparvágánnyal és jelentős szabad raktárkapacitásokkal is rendelkezik. A területen működő HAJDU-Csoport cégeitől az alábbi kiegészítő technológiai és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat lehet igénybe venni: lemezalakítás, hegesztés, zománcozás, felületkikészítés, lézeres alkatrészkivágás, szerszámgyártás.Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, lépjen velünk kapcsolatba.