HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Jövőképünk


   Célunk, hogy partnereink, tulajdonosaink és a további érdekelt felek – úgy, mint társadalom, hatóságok, közvetlen környezetünk, munkatársaink, fejlesztéseinket finanszírozó és támogatását felvállaló külső szervezetek – elvárásainak megfeleljünk.


   Munkatársaink jelentik a HAJDU Infrastruktúra Zrt. legfőbb értékét, törekvésünk, hogy a társaság sikere az ő sikerük is legyen. Az új technológiák megfelelő működtetése érdekében kollégáink folyamatos továbbképzésről gondoskodunk. Fontosnak tartjuk, hogy fiatal, jó képességű kollégákat vegyünk fel és betanításukra mentor programot indítsunk.


   Érdekeltek vagyunk partnereink eredményességében, piaci sikerében. Célunk a feléjük nyújtott szolgáltatások zavartalan és kedvező áron való biztosítása. Fontos célkitűzésünk, hogy környezetünkkel szemben minden tekintetben felelősségteljesen viselkedjünk és továbbra is fenntartsuk az innovatív, folyamatos fejlesztésekre épülő vállalati légkört.

 

   A jó kapcsolatot, a nyugodt és megfontolt kommunikációt cégen belül, illetve valamennyi partnerünk felé kiemelkedő fontosságúnak tartjuk, és intézkedéseket hozunk ennek folyamatos javítására. A cégcsoporton belüli kedvezőbb költségeloszlás érdekében fontos feladatunknak tekintjük további betelepülők bevonzását és az Ipari Park bővítését.