HU ipari park iparvágány DE iparvágány kiadó raktár EN kiadó raktár ipari park
HAJDU Infrastruktúra - ipari park, logisztika és infrastruktúra
Hírek aktualitások, információk
Üzleti Élet a Környezetért díjat nyert a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

2017. október 30

Sikeres KIR megújító audit a HAJDU Cégcsoportnál

A mindhárom HAJDU társaságot érintő, KIR megújító audit eredménye és az auditjelentésben összefoglalt további információk alapján a tanúsító SGS újabb, hároméves ciklusra adta ki a tanúsítást a cégcsoport tagvállalatainak.

2014. március 07

Legújabb befejezett beruházás

A  Hajdu Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. legújabb befejezett beruházása

2017. május 30

Újabb beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt-nél

Tovább bővültek szolgáltatásaink

2017. február 13

Beruházások a HAJDU Infrastruktúra Zrt.-nél

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a meglévő hálózatok korszerűsítésére és a stabil energiaellátás biztosításának megteremtésére.

2017. február 08

Sikeres Egységes Környezet Használati Engedély felülvizsgálat

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya  egységes környezethasználati engedélyt adott ki a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. részére a veszélyes hulladékok ártalmatlanítását végző telephelye tovább üzemeltetéséhez.

2016. október 14

Korszerű sűrített levegő-ellátás a HAJDU Ipari Parkban

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a HAJDU Cégcsoport számára a megfelelő minőségű, illetve mennyiségű sűrített levegővel történő ellátás.

2015. január 16

Befejeződött az ivóvíz-hálózat fejlesztése

Megvalósult a megfelelő minőségű ivóvíz szolgáltatás a HAJDU Ipari Parkban.

2015. január 16

Hivatalosan is: HAJDU Ipari Park

A HAJDU Ipari Park mostantól hivatalosan is rendelkezik az ipari park címmel. A parkot működtető HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. 2010 –es pályázatáról a napokban született döntés.

2012. december 03

Innovációs Központ a HAJDU Ipari Parkban

A Központ új tevékenységet hozott az Ipari Park területére, szakmai konferencia szervezés, valamint energetikával összefüggő akkreditált laboratóriumi mérések területén fogja bővíteni az Ipari Parkon belüli szolgáltatásokat.

2015. január 16

Feszültségszint váltás a HAJDU Ipari Centrumban

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. felújította a teljes energia hálózatát, mellyel lehetővé vált, hogy az egyik legfontosabb energiaszolgáltatás – az áramellátás - az ipari park teljes területén korszerű és biztonságos legyen.

2013. április 16

CÁFOLAT

A facebookon megjelent téves híresztelésre

2015. július 13

Gyorskereső

szabadszavas kereső

Hasznos információk

Díszítő elem iparvágány10 érv mellettünk

Díszítő elem iparvágányEngedélyek

Adottságaink

ipari park Debrecen közelébenA HAJDU Infrastruktúra Zrt. a 4-es főút mellett, Téglás határában található. A vállalat fekvése kedvező, a közelben található az ukrán és a román határ. Telephelyünk könnyen megközelíthető autópályán és vasúton. A huszonegy kilométerre lévő légikikötő, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér kiemelkedő szerepet játszik a régióban.

 Debrecen és NyíregyházaA vállalat a két dinamikusan fejlődő megyeszékhely, Debrecen és Nyíregyháza között fekszik. A nagyvárosok vonzáskörzetében számos multinacionális cég, nagyvállalat, kis- és középvállalkozás működik. A Debreceni Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola, valamint a térség középiskolái fontos szerepet töltenek be az alap- és felnőttoktatásban.

 könnyen megközelíthető kiadó raktárTéglás Kelet-Magyarországon, Hajdú-Bihar megye északi részén, Debrecentől 21 kilométer, Nyíregyházától 26 kilométer távolságra található. Földrajzi elhelyezkedése előnyös, autóval és tömegközlekedési eszközökkel (vonat, autóbusz) egyaránt könnyen megközelíthető. A települést érinti a 4. sz. főút és a Budapest-Záhony vasútvonal.
Téglás honlapjának megtekintéséhez kattintson ide!

 ipari park, kiadó raktár erdős környezetbenA HAJDU Infrastruktúra Zrt. ideális, erdős környezetben helyezkedik el, mely védett II. minősítéssel rendelkezik. A terület jelentős része a Nyírerdő erdeivel határos, főként telepített akácosból és tölgyesből áll.

  • távolság a legközelebbi vasútállomástól: 300 m, iparvágány van
  • távolság a legközelebbi autópályától: 5 km
  • távolság a legközelebbi repülőtértől: 21 km
  • távolság a magyar-ukrán határátkelőtől: 97 km
  • távolság a magyar-román határátkelőtől: 56 km
  • az ipari park távolsága a Téglás központjától: 1 km